Algemene Instellingen - Korko | Goede Doelen
15770
page-template-default,page,page-id-15770,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

Goede Doelen

Goededoelenkaartje.nl

Door je kaarten te versturen via www.Goededoelenkaartje.nl steun je automatisch het goede doel! Je maakt via deze website échte mkaarten. Je kiest zelf wanneer je jouw kaart(en) wilt laten bezorgen. Morgen op de mat? Voor 13:00 uur gemaakt betekent morgen bezorgd. We rekenen hierbij op de postbode! Maar je kunt je kaart(en) ook over een aantal dagen laten bezorgen. Dan weet je zeker dat je op tijd bent voor die ene verjaardag! 0,50 cent per kaart gaat naar het goede doel van jouw keuze.

Goededoelenkaartje

Goede doelen voor gezondheid

KWF Kankerbestrijding gaat al jaren voorop in de strijd tegen kanker. Betere geneeswijzen en medicijnen tegen kanker zijn het resultaat. Help ook mee aan de strijd tegen deze vreselijke dodelijke ziekte en doneer aan de KWF kankerbestrijding.

KWF Kankerbestrijding

Goede doelen voor mensen

Amnesty International is een onafhankelijke en onpartijdige organisatie die de naleving van de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens nastreeft. Amnesty richt zich daarbij met name op het recht op leven en bescherming tegen marteling, het recht op vrijheid van geweten en meningsuiting en het recht om niet te worden gediscrimineerd.

Bezoek Amnesty International

Goede Doelen voor Dieren

Met de status van adviseur bij zowel de Verenigde Naties als de Raad van Europa is WSPA het grootste samenwerkingsverband van alle dierenwelzijnsorganisaties ter wereld. Al bijna 30 jaar brengt WSPA dierenwelzijn onder de aandacht. WSPA concentreert zich op gebieden in de wereld waar weinig of helemaal geen maatregelen worden genomen om dieren te beschermen.

Bezoek WSPA

WNF

De belangrijkste leefgebieden wereldwijd te beschermen en waar mogelijk te herstellen. Speciale aandacht gaat hierbij uit naar tropische en andere bossen, waterrijke natuurgebieden (wetlands) en zee�n en oceanen; mDe belangrijkste bedreigingen van deze gebieden aan te pakken, zoals ontbossing, verdroging, overbevissing, klimaatverandering en de illegale handel in dieren en planten.

Katten en ezels in nood

Sophia Kattenbond komt op voor katten in heel Nederland
Verwaarlozing van ezels over de hele wereld tegengaan met het goede doel: