Algemene Instellingen - Korko | Loterijen
15785
page-template-default,page,page-id-15785,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

Loterijen

Staatsloterij

De Staatsloterij is de loterij van Nederland. In 2010 garandeert zij elke maand ruim 4,3 miljoen prijzen. Onder het motto ‘wat u ziet is wat u wint’ worden prijzen, met uitzondering van de Jackpot, alleen uit verkochte lotnummers getrokken. Het prijzengeld is gemiddeld 35 miljoen euro per maand.

Bezoek de staatsloterij

Lotto

De Lotto is een loterijvorm waarbij de deelnemers zelf de nummers mogen bepalen. Lotto is bekend vanwege de genummerde balletjes waar een aantal van worden getrokken. Zijn er veel overeenkomsten met de nummers die op het lottoformulier zijn aangegeven dan heb je prijs.De Nederlandse Lotto, met uitslagen en informatie over de goede doelen waar een deel van de opbrengst heen gaat.

NationalePostcodeLoterij

Bij de Nationale Postcode Loterij kunt u rijk worden met uw postcode! Maak kans op honderdduizenden prijzen per maand. Zoals de Kanjers van vele miljoenen

Korko doneert 5 euro per lot

Bezoek de Nationale Postcode Loterij

SponsorBingoLoterij

De Sponsor Bingo Loterij steunt organisaties op het gebied van gezondheid en welzijn in Nederland. De 37 onderstaande reguliere goede doelen van de Sponsor Bingo Loterij ontvangen jaarlijks een bedrag. Afhankelijk van hun inspanningen kunnen ze dat bedrag verhogen met een bijdrage uit zogenaamde ‘geoormerkte’ loten.