Algemene Instellingen - Korko | Verzekeringen
15797
page-template-default,page,page-id-15797,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

Verzekeringen

Online verzekeringen links

Regel nu uw transportverzekering!

TVM is al sinds 1962 uw gespecialiseerde Europese logistieke en mobiliteitsverzekeraar. Het is een verzekeraar die flexibel en slagvaardig is. De klanten worden op een correcte manier bediend en dit kunt u zien aan ons keurmerk �Het Keurmerk Klantgericht Verzekeren�. Dit keurmerk garandeert u van een continue kwaliteit van dienstverlening. Wij garanderen u goede service en beloftes komen wij altijd na. Dus zoekt u nog een transportverzekering dan bent u bij ons aan het goede adres.

Een transportverzekering heb je in alle soorten en maten en zijn er dan ook verschillende pakketten. De top 5 verzekeringen zijn:

–          Vrachtwagenverzekering

–          Bedrijfsaansprakelijkheid

–          Verzuimverzekering

–          Transportaansprakelijkheid

–          Wagenparkverzekering

Daarnaast zijn er natuurlijk nog veel meer verzekeringen die wij u kunnen aanbieden, dit geldt voor zakelijke verzekeringen, maar ook voor particulieren hebben wij verzekeringen die wij u kunnen aanbieden. Het kan zijn dat u als ondernemer graag wilt weten waar uw verhoogde risico ligt? Wij hebben een risicoscan die u in vijf stappen meer inzicht geeft. De risicoscan is geheel vrijblijvend en gratis.

Meer transportverzekeringen? kijk op: http://transportverzekering.startpagina.nl

 

Verzekeringen Vergelijken